::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Plataforma 80grams i Oniric.cat creen el bloc del Laboratori de Lletres, una nova escola d'escriptura situada al cor de Barcelona. El bloc neix amb l'objectiu de ser la veu d'aquest espai d'aprenentatge literari i recollir tot el que si fa i si genera, obert a professors, alumnes i a tots els lectors que ho vulguin. 


El Laboratori de Lletres neix el gener de 2011 al cor de la ciutat de Barcelona. Es tracta d'una nova escola d'escriptura amb un catàleg de cursos innovadors i de gran qualitat, amb professors de renom i preus molt assequibles. El Laboratori de Lletres es converteix també en un espai literari on s'hi realitzen presentacions de llibres, xerrades, conferències i tot tipus d'activitats realcionades amb les lletres, i per on hi han passat alguns dels escriptors més importants del nostre pais (Javier Cercas, Eduardo Mendoza, Enric Juliana, etc). Des de la seva creació el Laboratori de Lletres ha triplicat el nombre d'alumnes i cada semestre augmenta el nombre de cursos amb noves propostes. 
Per vehicular tot la informació que genera el Laboratori de Lletres i crear un espai comú entre alumnes, professors i lectors de tot tipus, es crea el Bloc del Laboratori. Un espai on l'escola d'escriptura s'obra al món, on es dóna a conèixer tot el que s'hi fa, però també tots els seus interessos, convertint-se en un espai literari de primer ordre. El bloc té un espai dedicat a les notícies, un altre per els artícles de professors,  un perquè els alumnes puguin publicar els seus relats, etc. Des de la seva obertura compta ja amb 33 seguidors. Una finestra del laboratori per on hi pot entrar tothom.

:: Visualitza el bloc a http://laboratoridelletres.blogspot.com