Bloc i Facebook d'en Roger Tartera 
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Plataforma 80grams i Oniric.cat creen el bloc de l'escriptor Roger Tartera. Un bloc que neix amb l'objectiu de donar a conèixer l'obra de l'escriptor però també les seves inquietuts artístiques i culturals, perquè els lectors coneguin qui hi ha darrera dels llibres. També creen la pàgina del Facebook de l'autor per ser presenta en aquesta xarxa social i poder-hi interactuar. 


En Roger Tartera té sis llibres publicats, i ha guanyat premis tan prestigiosos com La Mostra Literària del Maresme, el Premi Ciutat de Badalona, el Premi de Narrativa Salvador Espriu o el Premi Ciutat d'Eivissa.

El bloc ofereix a l'escriptor un espai per donar-se a conèixer i interactuar amb els lectors que poden deixar els seus comentaris sobre el bloc i sobre l'obra. Un espai molt més personal que la web, on l'escriptor pot parlar del que vulgui i es pot mostrar tal i com és. El Bloc d'en Roger Tartera té diversos apartats: una dedicat als seus llibres, amb tota la informació de les obres, un dedicat a les notícies sobre l'escriptor i els seus llibres, un altre dedicat a les activitats en les que participa i les que tenen a veure amb la literatura, un dedicat al recull de premsa de l'autor, un ple de recomanacions de l'autor de llibres, música, cinema, etc, un en el que l'autor reflexiona a través de vídeos o de paraules sobre diversos conceptes relacionats amb la literatura, un dedicat els projectes literaris en els que l'autor està treballant, i un últim dedicat al teatre. 
La pàgina del Facebook de l'escriptor ofereix la possibilitat de ser present en aquesta xarxa socials de manera professional, aprofitant-ne totes les possibilitat i sobretot interactuant de manera directe amb els lectors.  

:: Visualitza en bloc a http://rogertartera.blogspot.com 
:: Visualitza la pàgina del Facebook a http://www.facebook.com/RTartera