Comunicació del llibre Una llegenda de Sant Jordi 
de Joan Portell i Sebastià Serra, editat per Editorial Andana 

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

A la vora del mar, una nena convida a un trist nen a jugar. Tots dos comencen un joc molt especial. Amb les seves mans construiran un castell de sorra enorme, amb un rei… i així s’inicia la llegenda: Vet aqui que una vegada en una terra molt llunyana, a l’altra banda del mar, hi havia un país molt ric amb un castell enorme. Un dia un drac va arribar al castell i va atemorir tota la gent de la comarca…

Joan Portell és l’autor d’aquest llibre que ens convida a llegir aquest clàssic en un entorn molt particular, que ens portarà a tenir una nova perspectiva de la tradició. Un àlbum amb les originals i espectaculars il·lustracions de Sebastià Serra que combinen fotografia i dibuix per convidar a petits i grans a endinsar-se en la realitat de la llegenda.
Descobreix la llegenda de Sant Jordi com mai te l’havien explicat a càrrec d’un dels autors i un dels il·lustradors més importants del nostre país. Una versió singular de la llegenda clàssica que amaga una doble lectura per explicar la realitat de molts nens i nenes que actualment han d’afrontar el seu destí lluitant contra dracs amb diferents formes.Un álbum il·lustrat convertit en joia editorial.
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Plataforma 80grams s'ha encarregat de la campanya de comunicació d'aquest llibre durant els mesos previs al Sant Jordi 2016. S'ha fet una campanya de premsa a mitjans tradicionals i mitjans digital, així com l'organització de dues presentacions del llibre.