PROTECCIÓ DE DADES I LLEI DE SERVEIS DE LA SOCIETAT DE LA INFORMACIÓ I DE COMERÇ ELECTRÒNIC


En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les dades que es sol·liciten en el nostre formulari s'inclouran a una base de dades informatitzada amb la finalitat de donar resposta a la seva sol•licitud, gestionar els nostres contactes comercials i facilitar-li informació del seu interès sobre els nostres serveis i productes.


80grams té els seus fitxers automatitzats amb dades de Caràcter Personal legalizats davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades i inscrits en el Registre General de Protecció de Dades. Igualment, compleix les mesures de seguretat del Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre de desenvolupament de la Llei Orgànica 15/1999.


Vostè disposa en tot moment dels drets d'accés, rectificació, oposició i cancel·lació; tal i com estableix la Llei Orgànica de Protecció de Dades. L'exercici d'aquests drets el pot realitzar mitjançant correu postal o electrònic, indicant com a referència en el sobre o en l'assumpte del correu electrònic “PROTECCIÓ DE DADES”, a les següents adreces:

Plataforma 80grams Avda. Marti Pujol, 119 baixos 08912 Badalona Barcelona (veure plànol)
Tel.: 667 550 904 info@80grams.com

Igualment l’informem, de conformitat amb l'establert en l'article 21 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, que mitjançant l'acceptació d'aquest avís legal, vostè ens està expressament autorizant, per a què li enviem comunicacions publicitàries o promocionals per correu electrònic. Com a destinatari de les esmentades comunicacions, vostè té el dret de revocar aquest consentiment, en qualsevol moment, amb la simple notificació de l'esmentada voluntat mitjançant correu postal o electrònic, a través de les adreces abans assenyalades, indicant com a referència en el sobre o en l'assumpte del correu electrònic "BAIXA CORREU ELECTRÒNIC".